3D-læber, den fulde læbe, er klassisk skønhed i den tidsløse forstand. Fra naturens side, har kun et fåtal af kvinder tilstrækkelig pigment, melanin, til at skabe et farvefyldt 3D-look på læberne. 3D-læbebehandlingen skaber et fyldigt, markeret og symmetrisk look. Har du tendens til rynker, virker behandlingen stærkt rynkereducerende og samtidigt læbeforstørrende, afledt af den tredimentionelle effekt. Forvent behandlingen holder i 5-10 år. Opfyldning hvert andet år er bekvem, hvis du ønsker at holde linjerne skarpe og farven frisk.

Uddannelsen er et to dages forløb, hvor du bliver introduceret til de specielle teknikker, vi benytter i forbindelse med konstruktion og rekonstruktion af læbelinjen og pigmentering af selve læbevævet. Perfekte resultater er udfordrende at opnå, hvorfor læbeuddannelsen er en separat uddannelse hos Ecuri. Vi sætter intensivt fokus på læberne, efter du, at foretrække, har et grundlæggende kendskab til permanent make-up igennem vores basisuddannelse. Vi arbejder med korrekt anvendelse af pigmenter, på form, opmåling, symmetri og meget mere.

For at kunne benytte vores teknik optimalt, kræves det typisk du arbejder med Derma Medical III, som er vores innovative maskine af højeste kvalitet, vi benytter i forbindelse med vores permanent makeup uddannelse og kursus.

Om behandlingen skriver vi:

Med Derma Medical III-maskinen kan vi pigmentere din læbelinje, læbevævet på selve læben og ”den hvide linje” mellem læbevævet og huden, alt efter egne ønsker om udseende og symmetri. Vi deponerer pigmenten i huden med en tynd nål. Det er vigtigt at understrege, at et behandlingsforløb for nye læber altid består af tre behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette skyldes arbejde i læberne er forbundet med hyppig gennemstrømning af blod, hvor den deponerede pigment i denne forbindelse trækkes ud. Udover det, vil hudens egne pigmenter også spille en afgørende rolle for resultatet efter første og anden behandling i henhold til binding i hudlaget.

Ved behandling af læberne, vil farven først fremstå kraftig, men efter 5-7 dage falme med ca. 70 %.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 30-40 % færdigt. Ved anden og tredje behandling arbejder vi på symmetrien, linjerne og opfyldning af tabt pigment siden første behandling. Vi anbefaler der går 4-6 uger imellem behandlingerne og højst tre måneder.

Vi anbefaler at have modeller booket til efter endt uddannelsesforløb, for at sikre optimal udnyttelse af uddannelsen.

Uddannelsespris: 8.000,- ex. moms.

KURSUSPLAN:

1. dag
10.00-12.00: Teori
12.00-13.00: Frokostpause.
13.00-16.00: Praktisk træning på model

2. dag
10.00-12.30: Praktisk træning på model
12.30-13.30: Frokostpause.
13.30-15.30: Praktisk træning på model
15.30-16.00: Evaluering & diplomudlevering